Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Σάλεμς Λοτ

Σάλεμς Λοτ

Σάλεμς Λοτ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 98334Κωδικός-ISBN: 978-960-237-066-7Έτος έκδοσης: 1993Συγγραφέας: King, Stephen, 1947-Εκδοτικός οίκος: Λιβάνης - Το ΚλειδίΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Φαντασία Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 510 Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Φαντασία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 15.79€Έκπτωση:5%Τελική Τιμή:15.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Σάλεμς Λοτ είναι μια μικρή πόλη με άσπρα παραδοσιακά σπίτια, δρόμους που πλαισιώνονται από δεντροστοιχίες και εκκλησίες με επιβλητικά καμπαναριά. Εκείνο το καλοκαίρι στο Σάλεμς Λοτ ήταν ένα καλοκαίρι επιστροφής· ο Μπεν Μέαρς επέστρεψε στην πόλη με την ελπίδα να εξορκίσει τους δικούς του δαίμονες· βρέθηκε, όμως, αντιμέτωπος με έναν καινούριο, απερίγραπτο τρόμο. Ένας ξένος είχε έρθει επίσης στο Λοτ, ένας ξένος με ένα μυστικό παλιό όσο ο διάβολος, ένα μυστικό που θα προξενούσε ανεπανόρθωτο κακό σ’ όσους έρχονταν σε επαφή μ’ αυτόν και στη συνέχεια στα αγαπημένα τους πρόσωπα. (...) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)