Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το τραγούδι της αυγής

Το τραγούδι της αυγής

Το τραγούδι της αυγής

Κωδικός Λαβυρίνθου: 98186Κωδικός-ISBN: 978-960-8068-72-8Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Marano, MichaelΕκδοτικός οίκος: ΟΞΥΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 507 Τίτλος πρωτότυπου: Dawn song Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 18.15€Έκπτωση:12%Τελική Τιμή:15.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Με φόντο τη Βοστόνη της περασμένης δεκαετίας, δύο από τους ισχυρότερους πρίγκιπες της κόλασης δίνουν ολομέτωπη μάχη για να αποκτήσουν κυριαρχία επί του ανθρώπου. Πιόνια σε αυτή τη σατανική σκακιέρα είναι άνθρωποι και δαίμονες, ενώ οι δυνάμεις που απελευθερώνονται έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν για πάντα τη ροή της Ιστορίας. Και όποιος δεν συμπαραταχθεί με ένα από τα δύο στρατόπεδα, δεν έχει καμία ελπίδα να σώσει την ψυχή του. Το παρθενικό έργο του Michael Marano είναι ένα αποκρυφιστικό, ερωτικό ταξίδι στη σφαίρα του υπερφυσικού κακού, και θα σας αφήσει έκπληκτους με το λυρισμό και τη δύναμη των εικόνων του.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]