Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο πόθος καίει τα σωθικά

Ο πόθος καίει τα σωθικά

Ο πόθος καίει τα σωθικά

Κωδικός Λαβυρίνθου: 98169Κωδικός-ISBN: 978-960-04-2695-3Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Μουρσελάς, Κώστας 1932 - 2017Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΛέξεις κλειδιά: Διηγήματα Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 273 Θέματα: Διηγήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 16.21€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:13.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

... Μια ανθολογία σχέσεων και προσώπων.
... Η εποχή μας δεν ευνοεί το συναίσθημα γιατί ο άνθρωπος περιορίζεται στην ικανοποίηση της επιθυμίας, μια και ο τρόπος που ζει παγώνει αισθήματα και αγάπες.
... Ήρωες που μας μιλούν για τον πόθο που εξουθενώνει, ταπεινώνει ή εξυψώνει· για τις αντιφάσεις και τα αδιέξοδα των σχέσεων, για τα φαντάσματα της νύχτας, για ματωμένες ζωές, για πρόσωπα παγιδευμένα ανάμεσα σε αισθήματα και λέξεις, χαμένα μέσα σε μυστικά και ψέματα μιας συμβατικής ζωής, μέσα σε λαβύρινθους συναισθημάτων, γιαι πρόσωπα που συγχέουν τον πόθο και τον έρωτα με την αγάπη.
... Ήρωες που αναρωτιούνται αν υπάρχει αγάπη άνευ όρων και γιατί όταν σβήνει η επιθυμία πεθαίνει και ο έρωτας. Χιούμορ, σαρκασμός και αυτοσαρκασμός, λαγνεία και αισθησιασμός. Η ιερότητα και η ενοχή της απόλαυσης. Και όλα αυτά μέσα από συνεχείς ανατροπές.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]