Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

4½ φίλοι και η εξαφάνιση της καθηγήτριας 2

4½ φίλοι και η εξαφάνιση της καθηγήτριας 2

4½ φίλοι και η εξαφάνιση της καθηγήτριας 2

Κωδικός Λαβυρίνθου: 95854Κωδικός-ISBN: 978-618-02-0981-5Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Friedrich, JoachimΕκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣΛέξεις κλειδιά: Περιπέτειας, Λογοτεχνία, βιβλία και συγγραφείς (Παιδική / Εφηβικό) Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 192 Τίτλος πρωτότυπου: 4½ Freunde und die verschwundene Biolehrerin (Band II) Θέματα: Περιπέτειας, Λογοτεχνία , βιβλία και συγγραφείς (Παιδική / Εφηβικό) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Μαθητές, Νεαρές ηλικίες
Tιμή Καταλόγου: 8.99€Έκπτωση:25%Τελική Τιμή:6.74€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Οι 4½ φίλοι απαρτίζονται από τρία αγόρια, ένα κορίτσι και έναν σκύλο. Ο Κάλε, ο ιδρυτής και αρχηγός του γραφείου ντετέκτιβ «Κάλε και Σία», τα δίδυμα αδέλφια Στέφι και Κάρστεν, ο Φρίντελ και ο σκύλος τους, ο Πεντάμορφος, μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες στην προσπάθειά τους να λύσουν μυστήρια και παράξενες υποθέσεις. 

   Ο Φρίντελ, μέλος του γραφείου ντετέκτιβ «Κάλε και Σία», είναι ερωτευμένος με την αυστηρή καθηγήτρια της βιολογίας, την κυρία Σούλτε-Στράτμαν. Όμως εκείνη ξαφνικά αρχίζει να φέρεται περίεργα. Τι να κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά; Και είναι τυχαίο το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε ληστεία στην τράπεζα της περιοχής τους; Να είναι άραγε μπλεγμένη στην υπόθεση αυτή; Όταν η κυρία Σούλτε-Στράτμαν εξαφανίζεται, το γραφείο «Κάλε και Σία» αποφασίζει να αναλάβει δράση.