Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κούρσα ζωής

Κούρσα ζωής

Κούρσα ζωής

Κωδικός Λαβυρίνθου: 95753Κωδικός-ISBN: 978-960-410-262-4Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Challis, SarahΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 510 Τίτλος πρωτότυπου: Turning for home Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 12.11€Έκπτωση:51%Τελική Τιμή:5.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η λαίδη Πάμελα είναι γριά και δύσκολη και η νύφη της βυσσοδομεί για να τη διώξει από το όμορφο εξοχικό αρχοντικό της. Καλομαθημένη και προνομιούχα κάποτε, τώρα ζει μόνη με μια απρόθυμη συνοδό. Ξαφνικά αυτή η γυναίκα φεύγει και τότε μπαίνει στη ζωή της η Μεβ. Ατίθαση και κυνική, ντόμπρα και αναιδής αλλά με χρυσή καρδιά, η Μεβ αποφασίζει να γίνει συνοδός της λαίδης μόνο και μόνο επειδή είναι άστεγη και απένταρη. Είναι όμως μια απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων. Γιατί αυτό που ξεκινάει ως εμπόλεμη κατάσταση παίρνει τελείως άλλο δρόμο, όταν η Μεβ ξαναδίνει ζωή στην ηλικιωμένη γυναίκα και την ενθαρρύνει να βάλει στις ιπποδρομίες του Τσέλτενχαμ το μοναδικό άλογο κούρσας που της απομένει. Χαρούμενο, λυπητερό και μ` ένα συγκινητικό έρωτα, το «Κούρσα ζωής» μένει για καιρό στην καρδιά του αναγνώστη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]