Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η τελευταία πνοή

Η τελευταία πνοή

Η τελευταία πνοή

Κωδικός Λαβυρίνθου: 95690Κωδικός-ISBN: 95690Έτος έκδοσης: 1984Συγγραφέας: Bunuel LouisΕκδοτικός οίκος: ΟΔΥΣΣΕΑΣΛέξεις κλειδιά: Μεμονωμένοι σκηνοθέτες, παραγωγοί ταινιών, Βιογραφία: γενικά Κατάσταση: ΚΑΛΗ Σελίδες: 348
Τελική Τιμή:12.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

"Αυτό που με συναρπάζει στο βιβλίο του Λουίς είναι ο πλούτος και η ποικιλία αυτού του πολύχρονου βίου που μοιράστηκε ανάμεσα σε τόσες χώρες και πολιτισμούς. Ξεκινάει από τον Μεσαίωνα και φτάνει στη σύγχρονη εποχή. Περνάει από τον σουρεαλισμό, τον Ισπανικό Εμφύλιο, το Χόλιγουντ, το Μεξικό. Μια ζωή γεμάτη χιούμορ, μοναξιά, φιλία, φαντασία, ιδωμένη από ένα από τα πιο διεισδυτικά βλέμματα του καιρού μας, το βλέμμα ενός γελαστού ή και κάποτε μελαγχολικού ερημίτη. Αυτό επίσης που συναρπάζει, όπως στα ισπανικά περιπετειώδη μυθιστορήματα, είναι η αγάπη για την ανάπαυλα, το ανέκδοτο, το χιούμορ. Ο Λουίς σταματά ξαφνικά, κάθεται κάτω από ένα δέντρο κι αρχίζει να μιλάει για πράγματα σημαντικά: το κρασί, τον έρωτα, τον Θεό, το τυχαίο, το όνειρο και τον θάνατο. Αυτό το βιβλίο είναι η εικόνα ενός ξεχωριστού ανθρώπου, εκπληκτικός και κάποτε αλλόκοτος περίπατος στον ταραγμένο 20ό αιώνα... η μυστική περιπέτεια μιας ζωής που ταλαντεύεται ανάμεσα στο τυχαίο και την ελευθερία". (Κλοντ Καριέρ, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)