Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Παρα-ιστορίας έλεγχος

Παρα-ιστορίας έλεγχος

Παρα-ιστορίας έλεγχος

Κωδικός: 978-960-522-092-1Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Γεωργαλάς, Γεώργιος Κ.Εκδοτικός οίκος: ΠελασγόςΛέξεις κλειδιά: Ιστορία Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 254 Θέματα: Ιστορία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:12.17€

Η ιατρική έχει την παρα-ιατρική η ψυχολογία την παρα-ψυχολογία, η αστρονομία την αστρολογία, έτσι και η Ιστορία, έχει την άλλη όψη της την Παρα-Ιστορία.
Η Παρα-ιστορία, έχει πολλούς κλάδους. Είναι η αποκρυφιστική, η μυστικιστική, η εναλλακτική, η φαντασιωτική, η παραμυθολογική. Όλοι βασίζονται στην έλξη που ασκεί στον άνθρωπο το μυστηριώδες, το άγνωστο, το μεταφυσικό και τον παγιδεύουν, εκτρέποντάς τον από την Αληθινή Γνώση. Διότι αυτή η Γνώσις είναι επικίνδυνη για το κατεστημένο. Η Παρα-Ιστορία είναι λοιπόν υπηρέτρια των εξουσιαστών. Είναι όργανό τους για τον αποπροσανατολισμό των διψασμένων για γνώση και την εκτροπή τους σε σκοτεινά μονοπάτια μιας ακίνδυνης για τους εξουσιαστές ψευδο-γνώσεως.
Η Παρα-Ιστορία έχει ανατολίτικη-σημιτική προέλευση. Διαδίδει μύθους όπως της Εβραϊκής παντοδυναμίας, των πανίσχυρων μυστικών ομάδων, των εξωγήινων, των "αοράτων δασκάλων", της κούφιας γης, των μυστικών πόλεων κ.λπ. Οι παρα-ιστορικοί τρελαίνουν την Ιστορία. Τα έργα τους είναι ανθολόγιον αμαθείας.
Το παρόν έργο είναι μια ανελέητη αποκάλυψις της Παρα-ιστορίας, των μεθόδων της και των επιδιώξεών της.