Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η Παναγία των Παρισίων

Η Παναγία των Παρισίων

Η Παναγία των Παρισίων

Κωδικός: 978-960-7218-96-4Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Hugo, Victor, 1802-1885Εκδοτικός οίκος: ΣΜΙΛΗΛέξεις κλειδιά: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΞΕΝΗ Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 671 Τίτλος πρωτότυπου: Notre Dame de Paris Θέματα: Γαλλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Αρχική τιμή: 20.00€Έκπτωση: 40% Τελική Τιμή:12.00€

Κορυφαίο έργο της ρομαντικής λογοτεχνίας και ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα όλων των εποχών. `Η Παναγία των Παρισίων` είναι η ιστορία του δύσμορφου κωδωνοκρούστη Κουασιμόδου και της όμορφης τσιγγάνας Εσμεράλδας. Ο πραγματικός πρωταγωνιστής του βιβλίου, όμως, είναι ο καθεδρικός ναός του Παρισιού, η περίφημη Νοτρ Νταμ, της οποίας ο επιβλητικός όγκος ρίχνει βαριά τη σκιά του σε όλα όσα διαδραματίζονται, δίνοντας παράλληλα στον Ουγκό την ευκαιρία να περιγράψει με ιδιαίτερη ενάργεια το μεσαιωνικό Παρίσι αλλά και να σχολιάσει τα κακώς κείμενα της εποχής του.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]