Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΓΙΕΛΕΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΓΙΕΛΕΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΓΙΕΛΕΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 69458Κωδικός-ISBN: 978-960-454-Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Τσιρκινίδης ΧάρηςΕκδοτικός οίκος: ΕΡΩΔΙΟΣ
Tιμή Καταλόγου: 16.00€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:14.40€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

«Ζω τώρα σ' ένα κελί που φωτίζεται τη μέρα από έναν στενό, σιδερόφρακτο φεγγίτη. Ίσως να μ' έχουν σε απομόνωση, η οποία, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, δεν με πειράζει. Εδώ ανακάλυψα μια φίλη, έμαθα τη γλώσσα της και συνομιλώ τακτικά μαζί της. Τη λένε Σιωπή. Αυτή μου έμαθε ν' αγαπώ τους βρόμικους τοίχους του κελιού μου, να καταλαβαίνω τους φόβους και τις αγωνίες αυτών που έζησαν πριν από εμένα στο ίδιο κελί, ν' αστειεύομαι, να γελώ και να κλαίω μαζί τους. Διάβασα το βιβλίο που μου έστειλες για την πόλη της Κορώνης. Δάκρυσα καθώς μέσα από τις σελίδες του γνώρισα την ένδοξη ιστορία της πόλης όπου γεννήθηκε και τάφηκε εκείνη η μακρινή μου προγονή, η Απολλώνεια, της οποίας κληρονόμησα το όνομα. Ονειρεύομαι και λαχταρώ ένα ταξίδι στην όμορφη αυτή πόλη. Προσεύχομαι τουλάχιστον όταν πεθάνω να με θάψει κάποιος στα ζεστά χώματά της, να αισθανθώ μέσα στη γη τις πνοές των προγόνων μου!».

Θεσσαλονίκη
Σελίδες 376