Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ - Η πορεία μου προς το Scapa Flow

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ - Η πορεία μου προς το Scapa Flow

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ - Η πορεία μου προς το Scapa Flow

Κωδικός Λαβυρίνθου: 60103Κωδικός-ISBN: 978960943135Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Gunther PrienΕκδοτικός οίκος: EUROBOOKSΛέξεις κλειδιά: ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50 ΕΩΣ 80%
Tιμή Καταλόγου: 19.89€Έκπτωση: 17%Αρχική τιμή: 17.00€Έκπτωση: 65% Τελική Τιμή:6.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Στις 14 Οκτωβρίου του 1939, ένα μοναχικό Γερμανικό υποβρύχιο γλίστρησε κρυφά μέσα στο θεωρητικά απόρθητο, θαλάσσιο φρούριο του Scapa Flow. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ακριβώς μπροστά του, κείτονταν νεκρό μέσα στο νερό, το πλοίο-σύμβολο του Βρεταννικού ναυτικού, το θωρηκτό Royal Oak. Οι καλά στοχευμένες τορπίλες, που εβλήθησαν κατ 'ευθείαν στο κύτος του πλοίου, γέμισαν τον ουρανό με τεράστιες φλόγες σκορπίζοντας τον πανικό και μετατρέποντας το θαλάσσιο φρούριο σε μια πύρινη κόλαση. Το Γερμανικό υποβρύχιο καταδύθηκε και διέφυγε μέσα από τα μελανά νερά , αλώβητο, απαρατήρητο.

Στο ανά χείρας βιβλίο, ο Γκύντερ Πριέν, ο κυβερνήτης του U 47 περιγράφει με λεπτομέρειες τον σχεδιασμό και την εκτέλεση αυτής , της πιο παράτολμης ναυτικής επιχείρησης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Μια επιχείρηση που ο ίδιος ο Ουίνστον Τσώρτσιλ απεκάλεσε ως:

«Ένα ναυτικό ανδραγάθημα απίστευτης ικανότητας και θάρρους ».

Υπάρχουσες Κριτικές: 1