Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ (Α' έκδοση)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ (Α έκδοση)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ (Α' έκδοση)

Κωδικός Λαβυρίνθου: 4203Συγγραφέας: Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Κ., 1902-1986Εκδοτικός οίκος: Ιδιωτική ΈκδοσηΛέξεις κλειδιά: ΔΟΚΙΜΙΟ Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Τελική Τιμή:30.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αθήναι 1956, σελ. 278, Α' έκδοση

«Κάποτε γνώρισα τον Ζαρατούστρα. Ήμουν έφηβος, όταν τον πρωτογνώρισα. Και δεν μου έκαμε κακό η παράξενη αυτή γνωριμία. Από τότε δέθηκα κοντά του. Και η μεγάλη μοναξιά του Ζαρατούστρα έγινε η μικρή μου μοναξιά. . . Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος ήταν τότε στην ακμή του και, μαζί του, το πνεύμα του θανάτου και της καταστροφής που, από τις μέρες εκείνες, έγινε το πνεύμα του αιώνα μας. Δεν έφταιξε, όμως, ο Ζαρατούστρας για την πορεία που πήρε ο αιώνας μας. Ας λένε ό,τι θέλουν οι κακοί του φίλοι και οι κακοί του εχθροί ο Ζαρατούστρας ήταν αθώος». (. . .) Εκπληκτικό σε πλούτο ιδεών, σε αναστροφή με την πνευματική ιστορία της ανθρωπότητας (από τον συγγραφέα της «Ιστορίας του ευρωπαϊκού πνεύματος») και με προσωπική συμμετοχή στον λυτρωτικό προβληματισμό του σύγχρονου ανθρώπου. . .