Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Και μια φωνή να τραγουδάω

Και μια φωνή να τραγουδάω

Και μια φωνή να τραγουδάω

Κωδικός Λαβυρίνθου: 124168Κωδικός-ISBN: 978-960-03-0086-4Έτος έκδοσης: 1988Συγγραφέας: Baez, JoanΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΛέξεις κλειδιά: Βιογραφία: τέχνες & ψυχαγωγία Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 366 Τίτλος πρωτότυπου: And a voice to sing Θέματα: Βιογραφία: τέχνες & ψυχαγωγία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 14.90€Έκπτωση:58%Τελική Τιμή:6.20€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Είμαι προικισμένη εκ γενετής. Μπορώ να μιλήσω για τα χαρίσματά μου με λίγη ή χωρίς καμία μετριοφροσύνη, με απέραντη όμως ευγνωμοσύνη, ακριβώς επειδή πρόκειται για έμφυτα χαρίσματα κι όχι για κάτι που εγώ δημιούργησα ή για έργα για τα οποία μπορώ να περηφανεύομαι δίκαια. Το μεγαλύτερό μου χάρισμα, που οφείλεται σε παράγοντες που έχουν σχέση με τη γενετική, το περιβάλλον, τη φυλή ή τη φιλοδοξία, είναι η φωνή μου. Το δεύτερο μεγάλο μου χάρισμα, που χωρίς αυτό θα ήμουνα ένα ολότελα διαφορετικό άτομο και θα είχα να αφηγηθώ μια ολότελα διαφορετική ιστορία, είναι ο πόθος μου να μοιραστώ αυτή τη φωνή - κι όλες τις γενναιόδωρες προσφορές της - με άλλους. Από το συνδυασμό αυτών των χαρισμάτων συσσωρεύτηκε ένας άμετρος πλούτος - ένας πλούτος από περιπέτειες, φιλίες και χαρές απέριττες. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]