Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τέχνη και Τεχνική Πτήσεως

Τέχνη και Τεχνική Πτήσεως

Τέχνη και Τεχνική Πτήσεως

Κωδικός Λαβυρίνθου: 123774Συγγραφέας: Αναστασιάδης Σταύρος Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Σελίδες: 120
Τελική Τιμή:12.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η Πτήση είναι τέχνη. Η τέχνη της πτήσης επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τη σωστή τεχνική.

Το βιβλίο ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΤΗΣΕΩΣ είναι ένα εγχειρίδιο γραμμένο από έναν από τους εμπειρότερους εκπαιδευτές αέρος τόσο στην Πολεμική όσο και την Πολιτική Αεροπορία.

Είναι το απαραίτητο εγχειρίδιο για τον μαθητή και υποψήφιο χειριστή ιδιωτικών αεροσκαφών αλλά και τον μελλοντικό επαγγελματία πιλότο.
Μελετώντας τις σελίδες του θα μάθετε βήμα-βήμα όλες τις ασκήσεις και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της εκπίδευσης σας ως αεροπόροι, με τις σωστές τεχνικές και δεξιότητες και σε συνδυασμό με την εκπαίδευση σας στον αέρα θα αποκτήσετε ικανότητες όπως η σωστή κρίση, η επιδεξιότητα και η αυτοπεποίθηση.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι απλώς ένα στατικό βοήθημα. Στην ιστοσελίδα του συγγραφέα μπορείτε να αφήνετε τα μηνύματά σας και να θέτετε τις απορίες σας. Στο κείμενο του βιβλίου χρησιμοποιούνται συχνά οι συντμήσεις αεροπορικών λέξεων, τις επεξηγήσεις των οποίων θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του.