Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ

Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ

Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 123508Κωδικός-ISBN: 123508Συγγραφέας: Αθανασιάδης, ΤάσοςΕκδοτικός οίκος: Βιβλιοπωλείον της ΕστίαςΛέξεις κλειδιά: Μυθιστορήματα Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ Θέματα: Μυθιστορήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:3.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Στις 15 Φεβρουαρίου 1854 ο Ντοστογιέφσκι βγαίνοντας απ’ το κάτεργο της Σιβηρίας, όπου έζησε τέσσερις μαρτυρικές χρονιές με συντροφιά το Ευαγγέλιο, περνά απ’ το Ομσκ και φτάνει στο Σεμιπαλατίνσκ για να υπηρετήσει στη φρουρά του, όπως απαιτούσε η απόφαση του στρατοδικείου που τον καταδίκασε. Εκεί κάνει τη γνωριμία της γαλλορωσίδας Μαρίας Ντημητρίεβνας Ισάγιεφ, εγγονής κάποιου γάλλου πολιτικού εξόριστου από χρόνια εγκατεστημένου στη Ρωσία, και του άντρα της, ενός αλκοολικού δασκάλου. Το παράταιρο ζευγάρι δέχεται με συμπάθεια σπίτι του τον εξόριστο στρατιώτη, και, χωρίς να το υποπτεύεται, με τη θαλπωρή του, δίνει τις πρώτες βοήθειες για τη νέα του εξόρμηση στη ζωή. 

Εικονογράφηση Ε.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, σελ. 392

ταλαιπωρημένη κουβερτούρα