Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ημερολόγιο ενός βιβλιοπώλη

Το ημερολόγιο ενός βιβλιοπώλη

Το ημερολόγιο ενός βιβλιοπώλη

Κωδικός Λαβυρίνθου: 123474Κωδικός-ISBN: 978-618-5265-20-5Έτος έκδοσης: 2019Συγγραφέας: Shaun BythellΕκδοτικός οίκος: Key BooksΛέξεις κλειδιά: Βιογραφία & πραγματικές ιστορίες, Ημερολόγια, επιστολές, Αληθινές ιστορίες Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 400 Θέματα: Βιογραφία & πραγματικές ιστορίες, Ημερολόγια, επιστολές, Αληθινές ιστορίες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Γενικά/εμπόριο
Tιμή Καταλόγου: 16.89€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:15.20€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

O Σον Μπάιθελ είναι ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Wigtown, του μεγαλύτερου παλαιοβιβλιοπωλείου της Σκοτίας. Οι στριφογυριστοί διάδρομοί του περιέχουν 100.000 βιβλία, τα οποία απλώνονται σε ράφια συνολικού μήκους 1,5 χλμ. και όλα αυτά σε μια μικρή επαρχιακή πόλη που βρέχεται από θάλασσα. Ένας σωστός παράδεισος για τους βιβλιόφιλους; Όχι ακριβώς...

Σε αυτό το έξυπνο και ξεκαρδιστικό ημερολόγιο, ο Σον προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στον κόσμο του βιβλίου. Από τις δυσκολίες με τους εκκεντρικούς πελάτες και τις λογομαχίες με το δικό του προσωπικό μέχρι τα ταξίδια σε παλιές επαύλεις και οίκους πλειστηριασμών.

Η έξαψη της απροσδόκητης ανακάλυψης, τα κλασικά βιβλία, οι κρυφοί θησαυροί, οι ρυθμοί της μικρής πόλης, όλα μπλέκονται με έξυπνο και ζεστό τρόπο σε ένα βιβλίο για όσους... αγαπάνε τα βιβλία.