Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η γη της επαγγελίας

Η γη της επαγγελίας

Η γη της επαγγελίας

Κωδικός Λαβυρίνθου: 122402Κωδικός-ISBN: 978-960-14-0334-2Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: McCourt, Frank, 1931-2009Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 627 Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 22.43€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:17.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το πρώτο βιβλίο του τιμημένου με Πούλιτζερ Φρανκ Μακ Κορτ «Οι Στάχτες της ¶ντζελα», στο οποίο ο συγγραφέας αφηγείται τις αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία, υμνήθηκε και αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό για το χιούμορ του, την πίστη του και την βαθιά ανθρωπιά του. Τώρα ο συγγραφέας επανέρχεται με το βιβλίο «Η Γη της Επαγγελίας», την ιστορία της περιπέτειάς του στην Αμερική: πώς από πάμφτωχος μετανάστης καταφέρνει να μεταμορφωθεί σε έξοχο δάσκαλο και αφηγητή. Η εξαίσια γραφή του Φρανκ Μακ Κορτ -το ιδιότυπο χιούμορ του και η εκπληκτική ικανότητά του να μεταφέρει διαλόγους- καθιστά την αφήγηση των αμερικανικών εμπειριών του μαγευτική. Στο «Η Γη της Επαγγελίας» συναντάμε το ίδιο ευάλωτο αλλά και ανίκητο πνεύμα που κατέκτησε τις καρδιές των αναγνωστών του βιβλίου «Οι Στάχτες της ¶ντζελα», που σ? αυτό το έργο ενηλικιώνεται. Ο Μάλκομ Τζόουνς έγραψε στην κριτική του στο περιοδικό Newsweek για το προηγούμενο βιβλίο του Φρανκ Μακ Κορτ: «Είναι απλώς, ο καλύτερος παραμυθάς, ο οποίος μπορεί να γοητεύσει τόσο τους αναγνώστες του, ώστε να ζητούν κι άλλο όταν αυτός έχει τελειώσει... Και αποδεικνύεται ότι ξεπερνάει τον εαυτό του». Το «Η Γη της Επαγγελίας» είναι ένα από τα πιο πολυαγαπημένα βιβλία της εποχής μας - ένα πραγματικό αριστούργημα.
 


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]