Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πραγματεία περί της βίας

Πραγματεία περί της βίας

Πραγματεία περί της βίας

Κωδικός Λαβυρίνθου: 122202Κωδικός-ISBN: 978-960-236-882-4Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Sofsky, WolfgangΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Η βία στην κοινωνία Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 289 Τίτλος πρωτότυπου: Traktat ?ber die Gewalt Θέματα: Η βία στην κοινωνία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 15.79€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:12.60€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

«Η ίδια η βία είναι προϊόν του ανθρώπινου πολιτισμού, ένα αποτέλεσμα του πολιτιστικού πειράματος. Εκτελείται με βάση το εκάστοτε επίπεδο ανάπτυξης των καταστροφικών δυνάμεων. Για οπισθοδρόμηση μπορεί να μιλάει μόνο όποιος πιστεύει στην πρόοδο. Ανέκαθεν, όμως, οι άνθρωποι κατέστρεφαν και σκότωναν με ευχαρίστηση, σαν να έκαναν κάτι αυτονόητο. Ο πολιτισμός τους βοηθάει να δώσουν σχήμα και μορφή σ` αυτή τη δυνατότητά τους. Το πρόβλημα δεν είναι το χάσμα μεταξύ των σκοτεινών κινητήριων δυνάμεων και των υποσχέσεων του κόσμου του πολιτισμού, αλλά η αντιστοιχία μεταξύ βίας και πολιτισμού». (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]