Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο μαύρος πύργος: Ο μακρύς δρόμος του γυρισμού

Ο μαύρος πύργος: Ο μακρύς δρόμος του γυρισμού

Ο μαύρος πύργος: Ο μακρύς δρόμος του γυρισμού

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121440Κωδικός-ISBN: 978-960-620-515-6Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: David, Peter & Furth, Robin & King, Stephen, 1947-Εκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΛέξεις κλειδιά: Τέχνη εικονογραφημένων & κινουμένων σχεδίων Είδος βιβλίου: Δερματόδετο Σελίδες: 160 Θέματα: Τέχνη εικονογραφημένων & κινουμένων σχεδίων Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 19.50€Έκπτωση:75%Τελική Τιμή:4.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η Σούζαν Ντελγκάντο είναι νεκρή. Ο Κλέι Ρέινολντς και όσοι από τους Μεγάλους Φερετροκυνηγούς έχουν απομείνει τους καταδιώκουν. Το κα-τετ κατακερματίζεται καθώς το κακό θεριεύει ολόγυρά τους. Ο δρόμος του γυρισμού θα είναι μακρύς.
Με τον Ρόλαντ να έχει χαθεί μέσα στο στοιχειωμένο κόσμο του Γκρέιπφρουτ του Μάρλιν και τις σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται εκεί να διεκδικούν την ψυχή του, οι κα-τετ του θα χρειαστούν όλο τους το κουράγιο για να τον πάρουν από το Χάμπρι και να τον φέρουν πίσω στη Γαλαάδ. Όμως καθώς το Δόγκαν αναδεύεται, προοιωνίζοντας δεινά που ο Ρόλαντ και οι κα-τετ του δεν μπορούν να διανοηθούν, είναι πολύ πιθανό ο μακρύς δρόμος του γυρισμού για τον πιστολέρο να οδηγεί στο θάνατο.
Το `Ο Μαύρος Πύργος: Ο Μακρύς Δρόμος του Γυρισμού` έχει το δικό του κα-τετ δημιουργών: Επαναλαμβάνοντας τη συνεργασία τους μετά τη θεαματική επιτυχία της Γέννησης του Πιστολέρο το 2007, οι συγγραφείς Peter David και Robin Furth συνεχίζουν να πλάθουν μια συναρπαστική και συγκινητική λυρική αφήγηση, ενώ οι εικονογράφοι Jae Lee και Richard Isanove εξερευνούν και πάλι τη γόνιμη περιοχή του Μέσου Κόσμου του Stephen King με εντυπωσιακές εικόνες και χρώματα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]