Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πρώτες βοήθειες

Πρώτες βοήθειες

Πρώτες βοήθειες

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121436Κωδικός-ISBN: 978-960-12-0812-1Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Τσούσκας, Λάζαρος Ι.Εκδοτικός οίκος: UNIVERSITY STUDIO PRESSΛέξεις κλειδιά: Πρώτες βοήθειες και παραϊατρικές υπηρεσίες Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 210 Θέματα: Πρώτες βοήθειες και παραϊατρικές υπηρεσίες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 14.00€Έκπτωση:50%Τελική Τιμή:7.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Στη σημερινή εποχή η ανάγκη γνώσης της παροχής των Πρώτων Βοηθειών είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ. Η αύξηση του μέσου όρου ζωής του ανθρώπου και η όλο και μεγαλύτερη διάδοση των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων στο άμεσο περιβάλλον της κατοικίας, της εργασίας και της αναψυχής του ατόμου, αυξάνουν τους κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος και τραυματισμού. Η συγγραφή του παρόντος βιβλίου για τις "ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ’’ πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παροχή των απαραίτητων γνώσεων στους φοιτητές των Σχολών των Ανωτάτων και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι παρακολουθούν το μάθημα των Πρώτων Βοηθειών. Η παρουσίαση της ύλης γίνεται με τη μορφή των Θεμάτων, ώστε οι θεωρητικές γνώσεις να εξυπηρετούν την έγκαιρη και αποτελεσματική εφαρμογή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ η παράθεση των Ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής αποβλέπει στη διασφάλιση της εμπέδωσης των γνώσεων του φοιτητή και στην εξυπηρέτηση του σκοπού των εξετάσεων. Αναγνωρίζοντας ότι είναι αδύνατο να ετοιμασθεί μια πλήρης εργασίας που να εξασφαλίζει την τελειότητα του περιεχομένου και την άμεση κα ανεπιφύλακτη επιδοκιμασία όλων των αναγνωστών, το πόνημα αυτό παραδίδεται με πολύ αγάπη στους φοιτητές μας και με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στην πληρέστερη επιστημονική κατάρτισή τους. (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
1. ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
2. ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ
3. ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
4. ΑΕΡΟΦΟΡΟΙ ΟΔΟΙ
5. ΑΝΑΠΝΟΗ
6. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ
7. ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ