Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΖΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΖΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΖΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121431Κωδικός-ISBN: 978-960-6630-34-7Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Kapleau, PhilipΕκδοτικός οίκος: ΚΥΒΕΛΗΛέξεις κλειδιά: Ζεν Βουδισμού Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 379 Τίτλος πρωτότυπου: The Zen of Living and Dying Θέματα: Ζεν Βουδισμού Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 23.33€Έκπτωση:36%Τελική Τιμή:15.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Διάσημος δάσκαλος του Ζεν Philip Kapleau εξερευνά το θέμα του θανάτου και του θνήσκειν σε προσωπικό επίπεδο, αποκαλύπτοντας πώς μπορούμε να μάθουμε να ζούμε τη ζωή μας πλήρως ανά πάσα στιγμή και πώς να πεθαίνουμε ειρηνικά.

"Το βιβλίο αυτό είναι ένας σημαντικός και βαθύτατα χρήσιμος οδηγός για την ζωή και τον θάνατο, που αντανακλά την βαθιά εμπειρία και συνειδητοποίηση του αξιοσέβαστου Ζεν Βουδδιστή προσβυτέρου Philip Kapleau. Αυτό το καλογραμμένο βιβλίο, που μας προσφέρει μια αδογμάτιστη προοπτική για την αντιμετώπιση της διαδικασίας του θανάτου, κάνει τον θάνατο μια πραγματική πνευματική εμπειρία".
Joan Halifax, συγγραφέας του "The Fruitful Darkenss".