Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΩΝ

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΩΝ

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΩΝ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121427Κωδικός-ISBN: 978-960-430-211-6Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Walters, DerekΕκδοτικός οίκος: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣΛέξεις κλειδιά: Αστρολογία Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 510 Τίτλος πρωτότυπου: Κινέζικη αστρολογία Θέματα: Αστρολογία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 36.00€Έκπτωση:67%Τελική Τιμή:12.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η Κινέζικη αστρολογία έχει μια ιστορία χιλιάδων ετών συμβαδίζοντας όλους αυτούς τους αιώνες με την επιστήμη της αστρονομίας. Είναι γνωστό ότι οι σύγχρονοι αστρονόμοι της Δύσης συμπληρώνουν τα αρχεία της γνώσης τους με τις παρατηρήσεις εκείνων των αρχαίων Κινέζων της αυτοκρατορικής αυλής που παρατηρούσαν και κατέγραφαν με ακρίβεια τις εκλείψεις, τους κομήτες, τις θέσεις των άστρων, τις εμφανίσεις καινοφανών αστέρων (νόβα) και άλλα ουράνια φαινόμενα. Όμως οι ίδιοι οι αστρονόμοι ήταν και αστρολόγοι και πληροφορούσαν τον αυτοκράτορα για τις ευνοϊκές ή δυσμενείς επιρροές των άστρων, προειδοποιώντας τον για τυχόν καταστροφές ή εισβολές εχθρικών στρατευμάτων και του υπόδειχναν τρόπους για την αντιμετώπισή τους.

Αυτό το βιβλίο περιέχει τη γνώση των Κινέζων αστρολόγων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και παρουσιάζει όλες τις όψεις αυτής της επιστήμης, όπως η "Σημασία των Κατευθύνσεων", οι "28 Σεληνιακοί Αστερισμοί", τα "Πέντε Στοιχεία", οι "Ιδιότητες των Πλανητών", τα "Κινέζικα Ζώδια", οι "Επιρροές μερικών Απλανών Αστέρων", "Χάραξη Ωροσκοπίου", "Ερμηνεία του Κινέζικου Ωροσκοπίου" και άλλα πολλά. Περιέχει επίσης πολυάριθμους πίνακες, σχήματα, φωτογραφίες και ωροσκόπια που χαράχτηκαν σε διάφορες εποχές της κινέζικης ιστορίας, καθιστώντας το βιβλίο ευχάριστο και ευκολονόητο. Έτσι δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το παρόν έργο είναι το πιο πλήρες βιβλίο για την κινέζικη αστρολογία που εκδόθηκε ποτέ αποτελώντας το μοναδικό εγχειρίδιο όχι μόνο για τους αστρολόγους, αλλά και για τους αστρονόμους και για κάθε μελετητή του κινέζικου πολιτισμού.