Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΟΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ

ΟΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ

ΟΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121424Κωδικός-ISBN: 978-960-89145-4-4Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Mullin, Glenn H.Εκδοτικός οίκος: ΆγνωστοΛέξεις κλειδιά: Θιβετιανό βουδισμό, Η μετά θάνατον ζωή, reincarnationΒ και προηγούμενες ζωές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 552 Τίτλος πρωτότυπου: The Fourteen Dalai Lamas Θέματα: Θιβετιανό βουδισμό, Η μετά θάνατον ζωή, reincarnationΒ και προηγούμενες ζωές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 24.12€Έκπτωση:25%Τελική Τιμή:18.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Από τα βάθη της προϊστορίας, όταν η φυλή των ανθρώπων εμφανίστηκε στη Γη, μέσα από την ένωση του προπατορικού πιθήκου με την βδελυρή Κυρία του Χιονιού, ο Μποντισάτβα Αβαλοκιτεσβάρα συνέχισε να εκδηλώνεται, για το καλό των αισθανόμενων όντων, σε μια ιερή σειρά μετενσαρκώσεων, που κατέληξε στον σημερινό 14ο Δαλάι Λάμα, κάτοχο του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης. (. . .) Μια συναρπαστική αφήγηση, όπου η «επιστήμη» της Ιστορίας υποχωρεί μπροστά στην ανεξάντλητη μυθοπλασία, τη ζωντανή λαϊκή παράδοση και τη βαθιά πνευματικότητα του Βουδιστικού Οχήματος της Βατζραγιάνα. Ένα βιβλίο που δονείται από την πνευματική ευλογία και έμπνευση των Δαλάι Λάμα, χωρίς να παραβλέπει της πολιτικές και θρησκευτικές ίντριγκες και την πρόσφατη δραματική τύχη του Θιβέτ.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]