Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το απόλυτο Κραχ

Το απόλυτο Κραχ

Το απόλυτο Κραχ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121414Κωδικός-ISBN: 978-960-8219-63-2Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Ramonet, IgnacioΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις του Εικοστού ΠρώτουΛέξεις κλειδιά: Πολιτική επιστήμη και θεωρία, Μακροοικονομική, Τα οικονομικά συστήματα και δομές Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 154 Τίτλος πρωτότυπου: Le krach parfait Θέματα: Πολιτική επιστήμη και θεωρία, Μακροοικονομική , Τα οικονομικά συστήματα και δομές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 13.79€Έκπτωση:50%Τελική Τιμή:6.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο καπιταλισμός διέρχεται, κατά μέσο όρο, μία σοβαρή κρίση κάθε δέκα χρόνια. Όμως, ένας οικονομικός κραδασμός τόσο μεγάλης έντασης, όπως ο κραδασμός του «μαύρου φθινοπώρου» του 2008, προκαλείται μόνο μία φορά κάθε εκατό χρόνια. (. . .) Με βάση φωτεινά παραδείγματα που αντλεί από την πραγματικότητα, ο Ιγνάσιο Ραμονέ περιγράφει πώς οργανώνονται μεθοδικά εδώ και πολλές δεκαετίες τα στοιχεία (ιδεολογικά, πολιτικά, οικονομικά) που ευνόησαν την έκρηξη αυτής της κρίσης. Εξηγεί την ακριβή λειτουργία των μηχανισμών που συντέλεσαν στο κραχ και αναλύει τις αναπόφευκτες κοινωνικές και γεωπολιτικές συνέπειες στις οποίες θα μπορούσε να οδηγήσει. Τέλος, ο Ραμονέ προτείνει να υιοθετηθεί μια λίστα ρητών μέτρων, ώστε να ανασυγκροτηθεί η οικονομία σε πιο δίκαιη και δημοκρατική βάση.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]