Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αγιουρβέδα

Αγιουρβέδα

Αγιουρβέδα

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121404Κωδικός-ISBN: 978-960-04-1970-2Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Johari, HarishΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΛέξεις κλειδιά: Ωριμότητα και γήρανση, Συμπληρωματικές θεραπείες, θεραπεία και υγεία Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 354 Τίτλος πρωτότυπου: Dhanwantari Θέματα: Ωριμότητα και γήρανση, Συμπληρωματικές θεραπείες, θεραπεία και υγεία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 16.21€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:13.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τα βιβλία του Χάρι Γιοχάρι πάνω στις αγιουρβεδικές παραδόσεις της Ινδίας, σχετικά με τη θεραπεία, τη μαγειρική, το μασάζ, την αριθμολογία, την επιστήμη η οποία ασχολείται με τους πολύτιμους λίθους και τον διαλογισμό, έχουν αλλάξει τη ζωή αναρίθμητων ανθρώπων στη Δύση. Τώρα οι εκτενέστατες γνώσεις του πάνω στην Αγιουρβέδα έχουν συμπυκνωθεί σε έναν εύχρηστο τόμο. Οποιοσδήποτε αναζητά ένα πνευματικό, επιστημονικό και πρακτικό σύνολο αρχών για την καθημερινή ζωή, θα ανακαλύψει στο βιβλίο αυτό έναν εξαιρετικό οδηγό για το σύστημα αυτό, το οποίο έχει αντέξει στο χρόνο. Οι άνθρωποι βελτιώνοντας τη σωματική και πνευματική τους υγεία, θ` ανακαλύψουν ένα τεράστιο εύρος εμπειριών ζωής.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]