Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το βιβλίο ενός άντρα μόνου

Το βιβλίο ενός άντρα μόνου

Το βιβλίο ενός άντρα μόνου

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121399Κωδικός-ISBN: 978-960-14-0599-5Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Gao, Xingjian, 1940-Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Κίνα, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 586 Τίτλος πρωτότυπου: Le Livre d?un homme seul Θέματα: Κίνα, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 22.94€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:18.30€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δεν είσαι δράκος, δεν είσαι έντομο, δεν είσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο, αυτό το μη-είναι είσαι εσύ, αυτό το μη-είναι δεν είναι μια άρνηση, καλύτερα να πεις ότι είναι μια πραγμάτωση, ένα αχνάρι, μια δαπάνη, ένα αποτέλεσμα πριν έρθει η πλήρης εξάντληση, δηλαδή ο θάνατος· δεν είσαι παρά ένα μήνυμα ζωής. Μια έκφραση, ένας λόγος που λέγεται με το μη-είναι. Έγραψες αυτό το βιβλίο για σένα, ένα βιβλίο με θέμα τη φυγή, το βιβλίο ενός άντρα μόνου, είσαι ταυτόχρονα ο κύριός σου και ο Απόστολός σου, δεν θυσιάζεσαι για τους άλλους και δε ζητάς να θυσιαστεί κάποιος για σένα, ορίστε, πιο δίκαιο δε γίνεται. Την ευτυχία όλος ο κόσμος την επιθυμεί, γιατί τυχαία θα ανήκε αποκλειστικά σ? εσένα; Εδώ που τα λέμε η ευτυχία είναι αρκετά σπάνια σε τούτο τον κόσμο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]