Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα μυστήρια της Ιερουσαλήμ

Τα μυστήρια της Ιερουσαλήμ

Τα μυστήρια της Ιερουσαλήμ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121392Κωδικός-ISBN: 978-960-14-0250-5Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Halter, MarekΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 573 Τίτλος πρωτότυπου: Les myst?res de J?rusalem Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 22.43€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:17.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ένα πανάρχαιο χειρόγραφο, που αποκαλύπτει ένα από τα εξήντα τέσσερα αινίγματα των κυλίνδρων των Τααμρές -αινίγματα που προστατεύουν το θησαυρό του ναού του Σολομώντα- , αναστατώνει όλο τον κόσμο. Ένας συγγραφέας, παθιασμένος με την ιστορία της Αγίας Πόλης, αφήνεται να παρασυρθεί από ένα νεαρό δημοσιογράφο της εφημερίδας New York Times στο κυνήγι του παρελθόντος. Έχει απόλυτη συναίσθηση του κινδύνου: η διείσδυση στα μυστήρια της Ιερουσαλήμ θα κάνει τον κόσμο να σειστεί συθέμελα. «Τα μυστήρια της Ιερουσαλήμ» αιχμαλωτίζουν με τρόπο αριστουργηματικό τη φαντασία και την πραγματικότητα, την αγωνία και την γνώση, την ευαισθησία και την οξυδέρκεια.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]