Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Στα ίχνη του Μάρκο Πόλο

Στα ίχνη του Μάρκο Πόλο

Στα ίχνη του Μάρκο Πόλο

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121082Κωδικός-ISBN: 978-960-368-276-9Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Mirza, SandrineΕκδοτικός οίκος: ΕΡΕΥΝΗΤΕΣΛέξεις κλειδιά: Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 128 Θέματα: Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Βρεφική - Παιδική ηλικία, Νεαρές ηλικίες
Tιμή Καταλόγου: 12.84€Έκπτωση:54%Τελική Τιμή:5.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

«Βρισκόμασταν στο Καν-τσόου ήδη ένα χρόνο, όταν ο πατέρας μου και ο Μαφέο έλαβαν εντολή να μεταβούν στο παλάτι του Κουμπλάι Χαν. Συνοδευόμενοι από την αυτοκρατορική φρουρά, μπήκαμε επιτέλους στην Καθαία και κατευθυνθήκαμε προς τη Σανγκ-του, όπου βρισκόταν η θερινή κατοικία του Κουμπλάι Χαν». Γνωρίστε τις περιπέτειες του Μάρκο Πόλο, στο μεγάλο ταξίδι του στα βάθη της Ασίας, έτσι όπως ο ίδιος το αφηγήθηκε στο «Βιβλίο των Θαυμάτων». Ανακαλύψτε τον πολιτισμό της αυτοκρατορικής Κίνας, στα αχανή εδάφη της οποίας περιηγήθηκε ο Βενετσιάνος ταξιδευτής.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]