Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Γλυκερία Μόγλη - Επιστροφή στη φύση!

Γλυκερία Μόγλη - Επιστροφή στη φύση!

Γλυκερία Μόγλη - Επιστροφή στη φύση!

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121010Κωδικός-ISBN: 978-960-653-064-7Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Rossi, SarahΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΛέξεις κλειδιά: Ιστορίες σχολικές (Παιδικά/ Εφηβικά) Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 120 Θέματα: Ιστορίες σχολικές (Παιδικά/ Εφηβικά) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 7.70€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:6.93€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Καλώς ήρθατε στο σχολείο της Φτερνιζούπολης!

Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός? Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2· της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

Η Γλυκερία μεγάλωσε ανάμεσα στις αρκούδες και στους λύκους. Όταν εμφανίζεται στο δημοτικό σχολείο της Φτερνιζούπολης, κάτι παράξενοι εισβολείς αρχίζουν να τριγυρίζουν στις αίθουσες.
Είναι μεγάλοι (αλλά και μικροί), τριχωτοί (αλλά και φτερωτοί) και κυρίως? άγριοι! Μέσα σε λίγα λεπτά, επικρατεί το χάος.

Το σχολείο δεν είναι φτιαγμένο για άγριους! Ή μήπως είναι;