Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ποινή είναι θάνατος

Η ποινή είναι θάνατος

Η ποινή είναι θάνατος

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121005Κωδικός-ISBN: 978-960-653-051-7Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Horowitz, AnthonyΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΛέξεις κλειδιά: Θρίλερ / αγωνίας Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 384 Θέματα: Θρίλερ / αγωνίας Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 15.50€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:13.95€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Τι κάνεις εδώ Είναι κάπως αργά?

Αυτές ήταν οι τελευταίες καταγεγραμμένες λέξεις του διάσημου δικηγόρου διαζυγίων Ρίτσαρντ Πράις, ο οποίος χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι του με ένα μπουκάλι κρασί, ένα Chateau Lafite του 1982, αξίας δύο χιλιάδων λιρών για να είμαστε ακριβείς. Παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έπινε. Γιατί όμως αυτό το μπουκάλι Γιατί αυτές οι λέξεις Τι νόημα είχε ο τριψήφιος αριθμός που έγραψε στον τοίχο ο δολοφόνος Και το σημαντικότερο:
Ποιος από όλους τους εχθρούς του τον σκότωσε

Η αστυνομία βρίσκεται σε αδιέξοδο, γι? αυτό καλεί τον ιδιωτικό ερευνητή Ντάνιελ Χόθορν και τον βοηθό του, τον συγγραφέα Άντονι, ο οποίος έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά καλός στην εξιχνίαση φόνων. Μόλις ο Χόθορν αναλαμβάνει την υπόθεση, διαφαίνεται ότι και ο ίδιος έχει μυστικά να κρύψει. Και ενώ ο επιφυλακτικός μας αφηγητής εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην έρευνα, αντιλαμβάνεται ότι κάποια μυστικά πρέπει να αποκαλυφθούν?

Ακόμα κι αν γι? αυτά η ποινή είναι θάνατος.