Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Φάνης Τσουλούφης - Μυστήριο στο προαύλιο

Φάνης Τσουλούφης - Μυστήριο στο προαύλιο

Φάνης Τσουλούφης - Μυστήριο στο προαύλιο

Κωδικός Λαβυρίνθου: 121003Κωδικός-ISBN: 978-960-653-063-0Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Mottola, JasmineΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΛέξεις κλειδιά: Ιστορίες σχολικές (Παιδικά/ Εφηβικά) Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 120 Θέματα: Ιστορίες σχολικές (Παιδικά/ Εφηβικά) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 7.70€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:6.93€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Καλώς ήρθατε στο σχολείο της Φτερνιζούπολης!

Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός? Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2· της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

Ο Φοίβος Φοβέρας δεν πιστεύει στα μάτια του! Κάποιος γέμισε μπογιές τον Αχιλλέα τον πλάτανο και τώρα ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου της Φτερνιζούπολης έχει γίνει έξαλλος. Είναι, όμως, σίγουρος ότι φταίει ο Φάνης Τσουλούφης, αυτός ο καινούριος μαθητής με το μπλε τσουλούφι και το δερμάτινο μπουφάν, που έχει ύφος νταή. Οι μαθητές του Β2, όμως, δεν είναι και τόσο σίγουροι, και για να λύσουν το μυστήριο, αποφασίζουν να ερευνήσουν μόνοι τους το θέμα.