Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Επί σκηνής χωρίς πρόβα

Επί σκηνής χωρίς πρόβα

Επί σκηνής χωρίς πρόβα

Κωδικός Λαβυρίνθου: 119138Κωδικός-ISBN: 978-960-16-3946-8Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Μπουραντάς, Δημήτριος Κ.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛέξεις κλειδιά: Οι πολιτικοί ηγέτες και ηγεσία, Τεχνικές διοίκησης και διαχείρισης Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 471 Θέματα: Οι πολιτικοί ηγέτες και ηγεσία, Τεχνικές διοίκησης και διαχείρισης Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 19.09€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:15.30€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

(. . .) Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται γνώσεις από τις κοινωνικές επιστήμες που ο συγγραφέας θεωρεί χρήσιμες για το θέατρο της ζωής μας, με δοκιμιακό, αλλά απλό και εκλαϊκευμένο λόγο, προσωπικές ιστορίες, μεταφορές, παραβολές και παραδείγματα. Οι δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα ως κοινωνία επικαθορίζουν άμεσα την προσωπική μας ζωή και απαιτούν από τον καθένα μας, με τρόπο επιτακτικό πλέον, να οξύνουμε την `πολιτική νοημοσύνη` μας, ώστε να κάνουμε σωστές πολιτικές επιλογές για μας και για το μέλλον των παιδιών μας. Είθε το πλαίσιο των πολιτικών ιδεών που περιλαμβάνονται στο βιβλίο να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]