Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Εμείς, η ιστορία μας

Εμείς, η ιστορία μας

Εμείς, η ιστορία μας

Κωδικός Λαβυρίνθου: 118924Κωδικός-ISBN: 978-960-16-7222-9Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Κριστόφ Υλλά-ΣομέρΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛέξεις κλειδιά: Παιδικά/Εφηβικά : εκτός μυθοπλασιών, Γενικές γνώσεις και εγκυκλοπαιδικές (Παιδικά/ Εφηβικά), Αρχαιολογία, Ιστορία, Φιλοσοφία Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο Σελίδες: 96 Θέματα: Παιδικά/Εφηβικά : εκτός μυθοπλασιών, Γενικές γνώσεις και εγκυκλοπαιδικές (Παιδικά/ Εφηβικά), Αρχαιολογία, Ιστορία, Φιλοσοφία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Γενικά/εμπόριο, Μαθητές
Αρχική τιμή: 14.40€Έκπτωση: 50% Τελική Τιμή:7.20€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το θέμα είναι να διηγηθούμε την ιστορία μας. Όχι την ιστορία βασιλιάδων, βασιλισσών, φύλαρχων, εμίρηδων, μεγάλων Μογγόλων, αυτοκρατειρών, τσαρίνων, προέδρων ή δικτατόρων... αλλά τη δική μας. Την ιστορία των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών που κατοικούν σ' αυτή τη Γη. Ένα επικό μυθιστόρημα που ξεκίνησε να γράφεται πριν από εκατόν πενήντα χιλιάδες χρόνια, που δεν έχει τελειώσει και που είμαστε οι πρωταγωνιστές του.
Αν και ζήσαμε σκοτεινές περιόδους, πολέμους, συγκρούσεις που μας έστρεψαν τον έναν εναντίον του άλλου -και μας στρέφουν ακόμη-, επινοήσαμε, εργαστήκαμε, δημιουργήσαμε θαύματα και μεταμορφώσαμε τον κόσμο.
Αν και συχνά μισούμε οι μεν τους δε, ξέρουμε πώς να ζούμε αδελφωμένοι και να διασκεδάζουμε, αφού ξέρουμε να χορεύουμε και να παίζουμε μουσική.
Ας παρατηρήσουμε, με χρονολογική σειρά, παράλληλα, σε όλο τον κόσμο, όλα όσα ζήσαμε όλον αυτόν τον καιρό, χωρίς να δίνουμε έμφαση στην τάδε ή στη δείνα χώρα. Για να δούμε τι θα αποκαλύψει η ματιά μας! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)