Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Καλοκαιρινές στιγμές με την Αλέκα και το Μανόλη

Καλοκαιρινές στιγμές με την Αλέκα και το Μανόλη

Καλοκαιρινές στιγμές με την Αλέκα και το Μανόλη

Κωδικός Λαβυρίνθου: 118922Κωδικός-ISBN: 978-960-16-3687-0Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Βαρβαρέσου, Αλέκα & Βινιχάκης, ΜανόληςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛέξεις κλειδιά: Βιβλία Διακοπών Γ' Δημοτικού, Πρωτοβάθμια και γυμνάσια, Διαδραστικά & βιβλία δραστηριοτήτων και πακέτα Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 48 Θέματα: Βιβλία Διακοπών Γ Δημοτικού, Πρωτοβάθμια και γυμνάσια, Διαδραστικά & βιβλία δραστηριοτήτων και πακέτα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Βρεφική - Παιδική ηλικία, Μαθητές
Αρχική τιμή: 3.98€Έκπτωση: 50% Τελική Τιμή:2.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η καλοκαιρινή ανάπαυλα είναι απαραίτητη για όλα τα παιδιά. Ωστόσο, η επαφή τους με την ύλη που διδάχτηκαν στο σχολείο εμπεδώνεται ευκολότερα όταν δε διακόπτεται απότομα και πραγματοποιείται μέσα από δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες.

Αυτό το βιβλίο έχει στόχο να κρατήσει τα παιδιά σε εγρήγορση τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να τα κουράσει, εστιάζοντας στα σημαντικά γνωστικά θέματα της τάξης που μόλις τελείωσαν.

Μπορείτε να οργανώσετε την ενασχόλησή τους βλέποντας το μαθησιακό στόχο κάθε δραστηριότητας ή να αφήσετε τα παιδιά να επιλέγουν κάθε φορά ό,τι τους αρέσει.

Μην ξεχνάτε να τα επαινείτε σε κάθε βήμα και να ενθαρρύνετε τις βιωματικές εμπειρίες στη διάρκεια των διακοπών τους.