Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το τραγούδι του εκκρεμούς

Το τραγούδι του εκκρεμούς

Το τραγούδι του εκκρεμούς

Κωδικός: 978-960-03-5071-5Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Brodsky, Joseph, 1940-1996Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΛέξεις κλειδιά: Ρωσία, Λογοτεχνικά δοκίμια, Ιστορία, Ταξιδιωτική λογοτεχνία Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο Σελίδες: 160 Τίτλος πρωτότυπου: On Grief and Reason. Essays Less Than One. Selected Essays Θέματα: Ρωσία, Λογοτεχνικά δοκίμια, Ιστορία, Ταξιδιωτική λογοτεχνία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 6.25€Έκπτωση:22%Τελική Τιμή:4.90€

Έχουν πει ότι οι μεγαλύτεροι πεζογράφοι είναι οι ποιητές. Στην περίπτωση του Μπρόντσκι αυτό αληθεύει πέρα για πέρα. Η οικονομία του λόγου και το ανάλαφρο ύφος του αφήνουν ένα άρωμα ιδιοφυΐας, που διασώζεται στη μεταφορά του κειμένου από γλώσσα σε γλώσσα. Το δοκιμιακό πεντάγωνο που σας παραδίδουμε εδώ μεταφρασμένο αναφέρεται σε θέματα που αφορούν στην Ελλάδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Την Ελλάδα του Καβάφη, την Ελλάδα του Βυζαντίου, τη μούσα Κλειώ, την ελληνική γλώσσα του Μάρκου Αυρήλιου, αλλά και την ελληνική ποιητική παράδοση που διαπνέει τα έργα των κορυφαίων Λατίνων ποιητών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]