Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι νύφες της Περσίας

Οι νύφες της Περσίας

Οι νύφες της Περσίας

Κωδικός: 978-960-14-0106-5Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Rabinyan, DoritΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Ισραήλ, Λογοτεχνία & λογοτεχνικές δεξιότητες Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 297 Τίτλος πρωτότυπου: Persian brides Θέματα: Ισραήλ, Λογοτεχνία & λογοτεχνικές δεξιότητες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 14.27€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:11.40€

«Η Φλόρα ήταν δεκαπέντε χρόνων, τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τη Νάζι, και αυτή ήταν η πρώτη της εγκυμοσύνη. Όλες οι γυναίκες του χωριού που είχαν ξεπροβάλει από τις μουντζουρωμένες τους κουζίνες, καλυμμένες με τα τσαντόρ και μπαμπουλωμένες, κούνησαν τα κεφάλια τους με συγκατάβαση, κλείνοντας σφιχτά τα μαύρα μάτια τους και σφίγγοντας τα χείλη. Όλες παραδέχτηκαν πως δεν είχαν ξαναδεί εδώ και πολύ καιρό τόσο δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως αυτή της Φλόρας Ρατοριάν, με εξαίρεση το γκάστρωμα της Μαμού της πόρνης από το βασιλιά των δαιμόνων του χωριού, που ο σπόρος του μεγάλωνε την κοιλιά της σαν να ?χε καμπούρα και ποιος ξέρει τι θα έβγαινε από κει έπειτα από λίγο, αναστέναξαν, «και ο Θεός να μας φυλάει από άλλες τέτοιες γκαστρωμένες μικρομάνες».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]