Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Στον τόπο του εγκλήματος

Στον τόπο του εγκλήματος

Στον τόπο του εγκλήματος

Κωδικός: 978-960-6621-63-5Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Roland, PaulΕκδοτικός οίκος: LectorΛέξεις κλειδιά: Έγκλημα και εγκληματολογία, Εγκληματολογία : νομικές πτυχές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 214 Τίτλος πρωτότυπου: Crime Scenes Θέματα: Έγκλημα και εγκληματολογία, Εγκληματολογία : νομικές πτυχές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 17.92€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:14.30€

Κάθε εγκληματίας που εγκαταλείπει τον τόπο του εγκλήματος αφήνει πίσω του κάτι από τον εαυτό του. Τα ίχνη αυτά γίνονται η καταδίκη του από τη στιγμή που οι εγκληματολόγοι-ερευνητές αρχίζουν να ξεσκεπάζουν τα στοιχεία που κρύβονται στις σταγόνες αίματος και στο DNA. Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει τα μυστικά των εγκληματολόγων-ερευνητών και παρουσιάζει τις πιο προηγμένες επιστημονικές μεθόδους αστυνομικής έρευνας. (. . .) Ο δημοσιογράφος Πολ Ρόλαντ εξετάζει όλες τις βασικές κατηγορίες εγκλημάτων και αναλύει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, παρουσιάζοντας συναρπαστικές ιστορίες αληθινών εγκλημάτων, πρόσφατων αλλά και πιο παλιών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]