Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αγορά

Αγορά

Αγορά

Κωδικός Λαβυρίνθου: 118558Κωδικός-ISBN: 978-960-536-434-2Έτος έκδοσης: 2010Εκδοτικός οίκος: ΕΝΑΛΙΟΣΛέξεις κλειδιά: Ισπανία, Ταινίες, σινεμά, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Tιμή Καταλόγου: 18.16€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:14.50€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Οι κοινωνικές αναταραχές μαστίζουν την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, τον 4ο αιώνα μ.Χ., κι όμως, μια γυναίκα κοιτάζει τα άστρα, κάνει μαθηματικούς υπολογισμούς και βρίσκει απαντήσεις για τη μοίρα του Ανθρώπου. Παγιδευμένη στη φημισμένη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, όπου ήταν καθηγήτρια, η περίφημη φιλόσοφος, μαθηματικός και αστρονόμος Υπατία, αγωνίζεται να διασώσει την αρχαία Γνώση μαζί με τους μαθητές της. . . Ανάμεσά τους, δύο άνδρες θέλουν να κερδίσουν την εύνοια αλλά και την καρδιά της. . . Η Αγορά μας μεταφέρει στην Αλεξάνδρεια, το Κέντρο του Κόσμου, 1700 χρόνια πριν και μας βάζει στη ζωή της σημαντικότερης γυναίκας της εποχής εκείνης, της Υπατίας, που ενσάρκωσε με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο, την ταραγμένη αυτή περίοδο της ιστορίας, σφραγίζοντας με τον θάνατό της το τέλος μιας εποχής.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]