Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Σκοτεινή καταιγίδα

Σκοτεινή καταιγίδα

Σκοτεινή καταιγίδα

Κωδικός Λαβυρίνθου: 117767Κωδικός-ISBN: 978-960-306-765-8Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Wraight, ChrisΕκδοτικός οίκος: ANUBISΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 320 Τίτλος πρωτότυπου: Dark Storm Gatherin Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 4.90€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:3.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Σε έναν τόπο διχασμένο από τους πολέμους, τυχοδιώκτες από τις φυλές των ανθρώπων και των ξωτικών αναγκάζονται να συμμαχήσουν με τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας για να αποκρούσουν τις δυνάμεις του Χάους. Η αδυσώπητη προέλαση του Τσαρ? ζάνεκ συνεχίζεται. Η Αυτοκρατορία των Ανθρώπων ταλανίζεται από τις συνέπειες του λοιμού και των μεταλλάξεων και σιγά σιγά σβήνει κάθε ελπίδα. Μόνο η παρέμβαση των ανώτερων ξωτικών προσφέρει κάποια ανακούφιση. Όμως κι εκείνοι πολιορκούνται από τους δικούς τους εχθρούς: τα φονικά σκοτεινά ξωτικά. Όταν το ενδεχόμενο προδοσίας πίσω από τις γραμμές της Αυτοκρατορίας διαφαίνεται απειλητικό, τέσσερις ήρωες αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν τη διαφθορά, προτού όλα χαθούν. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]