Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Επιστροφή στις παλιές αγάπες

Επιστροφή στις παλιές αγάπες

Επιστροφή στις παλιές αγάπες

Κωδικός Λαβυρίνθου: 117615Κωδικός-ISBN: 117615Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Αλεξάνδρου, ΜαρίναΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 397 Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 20.39€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:16.30€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Έρωτας, πάθη, προδοσίες, μίση επαγγελματικά και πολιτικά στήνουν το σκηνικό για την παράδοση του Μετρό των Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, εταιρείες γεννιούνται ή καταστρέφονται, αγάπες κι απελπισίες στρώνουν τα θεμέλιά του. Ο μετροπόντικας φέρνει στο φως ευρήματα που γίνονται αιτία μαχών με αρχαιοκάπηλους. Άνθρωποι μεγαλουργούν αλλά και δολοφονούνται. Οι δημοσιογράφοι χτίζουν μύθους που μετά γκρεμίζονται. Όλα αυτά στη χώρα που το Αιγαίο λάμπει καταγάλανο και τα αισθήματα ή οι αξίες πουλιούνται κι αγοράζονται μέσα από ερωτικά πάθη.
Όταν κλαίγοντας βύθιζε τα νύχια της στη σάρκα του παράλληλα χάιδευε την ψυχή του. Κοιτάχτηκαν στα μάτια ενώ της άφηνε και την τελευταία σταγόνα του. Άθελά του τότε ρίγησε ο Νικόλας και φοβήθηκε αυτήν που την αγαπούσε. Δεν την είχε άξια για ακραία συναισθήματα, νόμιζε ότι ήταν μόνο μια απλή, καλοαναθρεμμένη γυναικούλα.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]