Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού

Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού

Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού

Κωδικός Λαβυρίνθου: 117449Κωδικός-ISBN: 978-960-453-469-2Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Freund, PeterΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΛέξεις κλειδιά: Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 469 Τίτλος πρωτότυπου: Laura und der Ring der Feuerschlange Θέματα: Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Νεαρές ηλικίες
Tιμή Καταλόγου: 20.19€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:16.10€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η Λάουρα δε μπορεί να ξεχάσει την ευχή του δράκου Ασημόφτερου, να λύσει το μυστήριο που καλύπτει το χαμό της μητέρας της. Υποψιάζεται πως δε σκοτώθηκε σε εκείνο το αυτοκινητικό δυστύχημα τόσα χρόνια πριν. . . Είναι δυνατόν η Άννα Λεάντερ να είναι ακόμα ζωντανή; Κι όμως, ύστερα από ένα ταξίδι στο παρελθόν, η Λάουρα ανακαλύπτει πως η μητέρα της ζει στο Βασίλειο των Σκιών, απ? όπου μόνο η ίδια μπορεί να την απελευθερώσει. Αλλά για να το κάνει χρειάζεται το Δαχτυλίδι του Πύρινου Φιδιού· και χωρίς να το υποψιάζεται θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής της. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]