Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η υπέρτατη μύηση

Η υπέρτατη μύηση

Η υπέρτατη μύηση

Κωδικός Λαβυρίνθου: 117381Κωδικός-ISBN: 978-960-8100-56-5Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝΛέξεις κλειδιά: Παραψυχολογικά μελέτες, Νους, σώμα, πνεύμα: ο διαλογισμός και οπτικοποίηση Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 431 Θέματα: Παραψυχολογικά μελέτες, Νους, σώμα, πνεύμα: ο διαλογισμός και οπτικοποίηση Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 27.56€Έκπτωση:49%Τελική Τιμή:14.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το βιβλίο, ανοίγει στον αναγνώστη τις πύλες της αρχαίας μύησης, του αποκαλύπτει πανάρχαια μυστικά και του δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους ουρανούς. Δεν απαιτούνται μεσίτες και δεκανίκια για να ανοίξουν οι δρόμοι των άστρων και του απείρου. Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει μόνος του και να μεταβληθεί σε φωτεινή υπερβατική οντότητα. Στην εποχή μας ο υλισμός οδήγησε τον κόσμο στην παρακμή. Οι δρόμοι που οδηγούσαν στη γνώση αλλοιώθηκαν από τον χρόνο και οι επιγραφές που έδειχναν την αλήθεια έχουν παραποιηθεί από σκοτεινές δυνάμεις και δείχνουν αντίθετη κατεύθυνση. Η ανθρωπότητα δεν έχει ανάγκη από έναν θεό για να τη σώσει, αλλά από τα γήινα παιδιά της, που θα τη βγάλουν από την κόλαση της αθλιότητας και της δυστυχίας. Στο χέρι μας είναι να διώξουμε τη νύχτα που οδήγησε τον κόσμο μας στο χάος. Στο χέρι μας είναι να βιώσουμε το ευτυχισμένο όνειρο της ελπίδας που ανατέλλει. Ας την υποδεχτούμε σαν πνευματικά όντα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]