Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

O Σκακιστής

O Σκακιστής

O Σκακιστής

Κωδικός Λαβυρίνθου: 116493Κωδικός-ISBN: 978-960-626-205-0Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Μωραΐτης, ΗλίαςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠηγήΛέξεις κλειδιά: Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Κλασικά αστυνομικά Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 498 Θέματα: Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Κλασικά αστυνομικά Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 16.00€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:14.40€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δύο νεκρές ιερόδουλες μέσα σε έναν μήνα. Δύο πανομοιότυποι φόνοι σε μια σκοτεινή γωνιά της Αθήνας. Η παρτίδα μόλις ξεκίνησε. Ο Σκακιστής χαμογελά. Παίζει δεύτερος, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για εκείνον. Ξέρει καλά άλλωστε τα μυστικά αυτού του παιχνιδιού. Ενός παιχνιδιού που αντιγράφει τη ζωή τόσο καλά, όσο κανένα άλλο. Ενός παιχνιδιού στρατηγικής που εξυμνεί την αξία της θυσίας στον βωμό της τελικής νίκης. Ναι, το ξέρει πολύ καλά αυτό το μυστικό ο Σκακιστής και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει αυτήν την παρτίδα.

Φιλόδοξοι δημοσιογράφοι, ικανοί και αφοσιωμένοι αστυνομικοί, ισχυροί πολιτικοί, μυστηριώδη και αδίστακτα πρόσωπα, έχουν στηθεί από το αόρατο χέρι του στη σκακιέρα με μόνο όπλο στη φαρέτρα τους την ψευδαίσθηση της ελεύθερης βούλησης. Μοιραίοι ήρωες σ? ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι, όπου ο ρόλος του θύτη και του θύματος είναι αδύνατο να διαφανεί. Σε μια παρτίδα όπου ο θάνατος παραμονεύει σε κάθε κίνηση.

Εσύ, μπορείς να βρεις ποιος είναι ο Σκακιστής