Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΓΕΣΙΑ - Πώς οι U.S. NAVY SEALS ηγούνται και νικούν

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΓΕΣΙΑ - Πώς οι U.S. NAVY SEALS ηγούνται και νικούν

Κωδικός Λαβυρίνθου: 115664Κωδικός-ISBN: 978-960-9431-63-7Συγγραφέας: Jocko Willink & Leif BabinΕκδοτικός οίκος: EUROBOOKS Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Σελίδες: 418
Tιμή Καταλόγου: 20.00€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:18.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

No 1 BEST SELLER ΤΩΝ NEW YORK TIMES & ΤΗΣ WALL STREET JOURNAL

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Το πεδίο της μάχης, το πιο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον που μπορεί κανείς να βρεθεί, προσφέρει τα σκληρότερα μαθήματα ηγεσίας για τις καταστάσεις εκείνες όπου όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Ο Τζόκο Γουΐλινκ και ο Λέιφ Μπάμπιν γνώρισαν αυτήν την πραγματικότητα από πρώτο χέρι στο πιο βίαιο και επικίνδυνο πεδίο μάχης του Ιράκ. Ηγούμενοι της Ομάδας SEAL Τρία της Μονάδας Δράσης Μπρούιζερ, η αποστολή τους έμοιαζε θεωρητικά ανέφικτη: να βοηθήσουν τις αμερικανικές δυνάμεις να ανακαταλάβουν το Ραμάντι, μια πόλη που είχε βυθιστεί στην βία και θεωρείτο από τους περισσότερους «ολοκληρωτικά χαμένη». Μέσα από συγκλονιστικές εμπειρίες ηρωισμού, τραγικών απωλειών και δύσκολων νικών, οι συγγραφείς διδάχτηκαν ότι η ηγεσία &ndashσε όλα τα επίπεδα&ndash αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα νίκης ή αποτυχίας.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ μετά τον πόλεμο καθιέρωσαν την εκπαίδευση ηγεσίας SEAL, ώστε να μεταφέρουν τα αφυπνιστικά μαθήματα ηγεσίας που έλαβαν στην μάχη και να βοηθήσουν στην σφυρηλάτηση της επόμενης γενιάς αρχηγών SEAL. Αφότου άφησαν τις Ομάδες SEAL ίδρυσαν μια συμβουλευτική εταιρεία, την Echelon Front, ώστε να διδάξουν τις ίδιες αρχές ηγεσίας σε ηγέτες επιχειρήσεων, εταιρειών και οργανισμών. Από τότε, έχουν εκπαιδεύσει αμέτρητους ηγέτες σε εκατοντάδες εταιρείες, ουσιαστικά σε κάθε παραγωγικό κλάδο των ΗΠΑ και διεθνώς, διδάσκοντάς τους πώς να αναπτύσσουν τις δικές τους ομάδες υψηλών επιδόσεων και να τις καθοδηγούν πιο αποτελεσματικά ώστε να κυριαρχούν στα δικά τους πεδία μάχης.

Από την έκδοσή της τον Οκτώβριο του 2015, η Απόλυτη Ηγεσία έχει προκαλέσει επανάσταση στην τέχνη της ηγεσίας θέτοντας νέα πρότυπα  πάνω στο θέμα. Βασικό πλέον ανάγνωσμα για πολλούς από τους πιο επιτυχημένους οργανισμούς, έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο μέρος των επίσημων εκπαιδευτικών προγραμμάτων ηγεσίας για επιχειρηματικές ομάδες, στρατιωτικές μονάδες και ομάδες άμεσης επέμβασης. Αναλύοντας τον τρόπο σκέψης και τις αρχές που καθιστούν τις μονάδες των SEAL ικανές να φέρουν εις πέρας τις πιο δύσκολες πολεμικές αποστολές, η Απόλυτη Ηγεσία αναλύει πώς κάθε ομάδα ή επιχείρηση μπορεί να τις εφαρμόσει στον τομέα της. Μια συναρπαστική αφήγηση με λεπτομερείς και άμεσα εφαρμόσιμες οδηγίες, η Απόλυτη Ηγεσία ωθεί τους ηγέτες οπουδήποτε κι αν βρίσκονται να εκπληρώνουν τον τελικό τους σκοπό: να ηγούνται και να νικούν.

Τίτλος πρωτοτύπου: Extreme Ownership - How the U.S. Navy SEALs lead and win

Μετάφραση: Σωτήριος Φ. Δρόκαλος

Σχετικά με τους συγγραφείς:

Ο ΛΕΪΦ ΜΠΑΜΠΙΝ και ο ΤΖΟΚΟ ΓΟΥΪΛΙΝΚ υπηρέτησαν μαζί ως αξιωματικοί SEAL του Αμερικανικού Ναυτικού στην Ομάδα SEAL Τρία της Μονάδας Δράσης Μπρούιζερ κατά την διάρκεια της Μάχης του Ραμάντι, σε κάποιες από τις δριμύτερες συγκρούσεις στην ιστορία των Ομάδων SEAL. Η μονάδα δράσης τους παραμένει ως σήμερα η πιο παρασημοφορημένη μονάδα ειδικών επιχειρήσεων στον Πόλεμο του Ιράκ. Μετά την επιστροφή τους, οι Μπάμπιν και Γουΐλινκ σχεδίασαν και καθοδήγησαν την εκπαίδευση ηγεσίας των δυνάμεων SEAL που θα αναπτύσσονταν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Τώρα ηγούνται μιας δυναμικής συμβουλευτικής εταιρείας, της Echelon Front, η οποία εκπαιδεύει ηγέτες πάνω στο πώς να κτίζουν, να εκπαιδεύουν και να διοικούν αποτελεσματικά τις δικές τους νικηφόρες ομάδες υψηλών επιδόσεων.