Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Είσαι ελεύθερη

Είσαι ελεύθερη

Είσαι ελεύθερη

Κωδικός Λαβυρίνθου: 115631Κωδικός-ISBN: 978-960-410-250-1Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Asena, DuyguΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΛέξεις κλειδιά: Τουρκία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 340 Τίτλος πρωτότυπου: Aslinda Ozgursun Θέματα: Τουρκία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 12.00€Έκπτωση:43%Τελική Τιμή:6.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η Μπελγκίν και η Μπερνά. Δύο γυναίκες. Δύο ζωές. Ένα ταξίδι. Ένα εσωτερικό ταξίδι... Η Μπελγκίν είναι παντρεμένη κι απογοητευμένη από το γάμο της, η Μπερνά είναι ερωτευμένη με τον έρωτα. Και οι δύο αρνιούνται να δεχτούν την ηθική και τους κανόνες που επιβάλλουν η κοινωνία και οι άντρες. Θέλουν να βρουν τον εαυτό τους, την ανεξαρτησία τους, την ταυτότητά τους, τον έρωτα... Στις περιπέτειές τους κάθε γυναίκα θα βρει κάτι από το εαυτό της. Για άλλη μια φορά η Ντουιγκού Ασένα μας παρασύρει με το μοναδικό γλαφυρό της τρόπο στον κόσμο της γυναίκας - στην ψυχολογία, τα αισθήματα, τις σχέσεις της.
 


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]