Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οδηγός ζωής για αρχάριους

Οδηγός ζωής για αρχάριους

Οδηγός ζωής για αρχάριους

Κωδικός Λαβυρίνθου: 115629Κωδικός-ISBN: 978-960-6863-68-4Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Χιλς, ΛίαΕκδοτικός οίκος: ΤόποςΛέξεις κλειδιά: Λογοτεχνία, βιβλία και συγγραφείς (Παιδική / Εφηβικό) Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 256 Θέματα: Λογοτεχνία , βιβλία και συγγραφείς (Παιδική / Εφηβικό) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 11.10€Έκπτωση:65%Τελική Τιμή:3.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο Γουίλ είναι στα δεκαεπτά του, στο δύσκολο μεταίχμιο εφηβείας και ενηλικίωσης. Λες κι αυτό δεν είναι από μόνο του βουνό, υποχρεώνεται να αντιμετωπίσει τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του. Απομονωμένος και θυμωμένος, ο νεαρός Γουίλ δοκιμάζει, συντροφιά με την παλιά φωτογραφική μηχανή της μητέρας του, ένα ταξίδι με στόχο να ανακαλύψει το νόημα της ζωής. Αυτή η αναζήτηση τον οδηγεί στα μονοπάτια σημαντικών συγγραφέων και φιλοσόφων, τον παρασύρει σε έναν έντονο (όσο και μπερδεμένο) έρωτα, ενώ του ανοίγει σιγά σιγά τους ορίζοντες στη σοφία που τον περιβάλλει.

Το μυθιστόρημα, γραμμένο σε μορφή ημερολογίου, μας μεταγγίζει τον πόνο, την οργή και τη σύγχυση που αισθάνεται ο κάθε έφηβος Γουίλ, και φωτίζει τα τολμηρά βήματα που κάνει, άλλοτε μπροστά, άλλοτε πίσω, ώστε να χαράξει τον δικό του δρόμο μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο ερωτηματικά και προκλήσεις.

Ο Oδηγός ζωής για αρχάριους είναι ένα γοητευτικό μυθιστόρημα για εκείνες τις σπάνιες στιγμές στη ζωή, που θα θυμόμαστε για πάντα, επειδή μας σημάδεψαν καθοριστικά. Ένα μυθιστόρημα που δείχνει τόσο στον νέο αναγνώστη όσο και στον ενήλικα πόσο σπουδαίο είναι να παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου.

Για ηλικίες από 16 έως 106...