Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Χρόνια χαμένα

Χρόνια χαμένα

Χρόνια χαμένα

Κωδικός Λαβυρίνθου: 114373Κωδικός-ISBN: 978-960-410-079-8Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Warren, PatΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 361 Τίτλος πρωτότυπου: Forbidden Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 10.00€Έκπτωση:65%Τελική Τιμή:3.50€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Aν και παντρεμένη με άλλον άντρα, η Λιζ ποτέ δεν μπόρεσε να ξεχάσει τον πρώτο της, μεγάλο έρωτα, τον φιλόδοξο νεαρό πολιτικό, που το μέλλον τους θυσιάστηκε για την καριέρα του.
Tώρα, που ο `Ανταμ Mακένζι είναι πια γερουσιαστής και υποψήφιος αντιπρόεδρος των HΠA, η μοίρα θα τους φέρει και πάλι κοντά - και το παλιό τους πάθος θα ξαναγεννηθεί, πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά.
H Λιζ θέλει ν` αφήσει πίσω της, μια για πάντα, τα χαμένα χρόνια και να βρει επιτέλους την ευτυχία. Για να κερδίσει όμως τον άνθρωπο που αγαπάει, πρέπει να παλέψει με τον ίδιο της τον εαυτό, την κρυμμένη αλήθεια που μόνο εκείνη ξέρει - το μυστικό που τους ενώνει, αλλά και τους χωρίζει...