Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η χαμένη πόλη

Η χαμένη πόλη

Η χαμένη πόλη

Κωδικός Λαβυρίνθου: 114343Κωδικός-ISBN: 978-960-04-2858-2Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Λυρατζή, ΜαρίαΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΛέξεις κλειδιά: Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 236 Θέματα: Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Νεαρές ηλικίες
Tιμή Καταλόγου: 8.60€Έκπτωση:31%Τελική Τιμή:5.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η χαμένη πόλη είναι ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται σε δύο εποχές: στη σύγχρονη και στην αρχαία. Ήρωες της σύγχρονης εποχής είναι μια παρέα παιδιών που ανακαλύπτουν τυχαία ένα κιβώτιο με αρχαία ευρήματα. Ηρωίδα της αρχαιότητας είναι μια κοπέλα πού διαφορετική από τις γυναίκες της εποχής της. Τόπος δράσης των δύο ιστοριών η Κέρκυρα. Οι κρυμμένοι θησαυροί του κιβωτίου αλλά και οι μεγάλοι έρωτες της ιστορίας μας θα μπλέξουν τα παιδιά σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση και απρόοπτα που θα οδηγήσουν σε έναν αρχαίο πολιτισμό και ίσως στη χαμένη πόλη που χρόνια ψάχνει να βρει ο διάσημος αρχαιολόγος του νησιού.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]