Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο πυγμάχος

Ο πυγμάχος

Ο πυγμάχος

Κωδικός Λαβυρίνθου: 114332Κωδικός-ISBN: 978-960-04-0447-0Έτος έκδοσης: 1991Συγγραφέας: Κοτζιάς, Αλέξανδρος, 1926-1992Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΛέξεις κλειδιά: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 139 Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 11.20€Έκπτωση:21%Τελική Τιμή:8.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Μπάααμ!
Η εξώπορτα τετράφαρδη, μασίφ, μέρα νύχτα οι σπιλιάδες από το κλιμακοστάσιο τη βροντούν σαν βαρελότο - μπάααμ! - μπουμπούνισε ξανά το τυπογραφείο, το χώρισμα της σύνταξης. Κρυφοχαμογελώ - ο κύριος Στέλιος, βυθισμένος στο Γκανιάν, μασούλησε το πυρρόξανθο μουστάκι· το έχει τικ, σκέψου στις κούρσες πώς θα μαδάνε τα δόντια του τις τρίχες.
`Αντωνιάδης!... Αλλαγή!` ξεφώνισε αθέατος πίσω από το γαλακτόχρωμο τζαμιλίκι ο κύριος Αλέξανδρος - μπαίνοντας στο τυπογραφείο με τη φούρια του θα κοπάνησε την πόρτα ο. Πάλι αλλαγή; Δέκα και πέντε, το παραξήλωσε ο Ταμερλάνος! Από τις εφτά τυπώνεται στο ισόγειο η Ανεξαρτησία κι ώσπου να την ξαποστείλουμε για διανομή, ο τύραννος μας αλλάζει τον αδόξαστο - δεν εκδίδουμε επετηρίδα, εφημερίδα εκδίδουμε, στραβώνει τα χείλια του μακάβρια, τάχατε χαμόγελο. Πριν από δύο λεπτά κατεβάσαμε την τελευταία σελίδα με την τελευταία αλλαγή, δίστηλο επί του πιεστηρίου:
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. [...]