Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο μικρός Νικόλας και η παρέα του

Ο μικρός Νικόλας και η παρέα του

Ο μικρός Νικόλας και η παρέα του

Κωδικός Λαβυρίνθου: 113926Κωδικός-ISBN: 113926Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Goscinny, Rene, 1926-1977Εκδοτικός οίκος: ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣΛέξεις κλειδιά: Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Tιμή Καταλόγου: 16.66€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:13.30€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

«Ο Κλοτέρ φόρεσε γυαλιά»:
Σήμερα το πρωί στο σχολείο μείναμε όλοι άγαλμα, μόλις είδαμε τον Κλοτέρ να μπαίνει στην τάξη. Φορούσε γυαλιά! Ο Κλοτέρ είναι πρώτο παιδί, αλλά είναι ο τελευταίος μαθητής στην τάξη. Μάλλον γι` αυτό και του φόρεσαν γυαλιά.
-Ο γιατρός, μας εξήγησε ο Κλοτέρ, είπε στους γονείς μου πως πιθανότατα αυτό έφταιγε και ήμουν ο τελευταίος στην τάξη. Δεν έβλεπα καλά. Με πήγαν, που λέτε, σε ένα ειδικό κατάστημα γυαλιών και εκεί ο οπτικός εξέτασε τα μάτια μου με ένα εργαλείο που δεν πονάει. Μου έδειξε να διαβάσω ένα σωρό γράμματα που δεν έλεγαν τίποτε και μετά μου `δωσε ένα ζευγάρι γυαλιά και να `μαι τώρα! Μπίγκο! Δε θα είμαι πια τελευταίος στην τάξη.
Εμένα με παραξένεψε η ιστορία του με τα γυαλιά, γιατί, εάν ο Κλοτέρ δε βλέπει στην τάξη, είναι γιατί αποκοιμιέται συχνά, και τα γυαλιά μάλλον θα του είναι ακόμη ένα εμπόδιο. [...]