Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μια καταπληκτική ζωή

Μια καταπληκτική ζωή

Μια καταπληκτική ζωή

Κωδικός Λαβυρίνθου: 112908Κωδικός-ISBN: 978-960-511-035-2Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Τσιπιανίτης, ΑντώνηςΕκδοτικός οίκος: ΜΑΡΑΘΙΑΛέξεις κλειδιά: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 250 Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 13.60€Έκπτωση:64%Τελική Τιμή:4.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Λίγα χρόνια μετά από σήμερα. Μια παρέα νέων που τα έχουν όλα - χρήματα, ακριβά σπίτια και αυτοκίνητα, κλωνοποιημένους υπηρέτες. Το μόνο που λείπει από τις ζωές όλων είναι ένας άνθρωπος να τους αγαπήσει και να τον αγαπήσουν. Αναζητούν απεγνωσμένα την αγάπη χωρίς να γνωρίζουν που και πως θα την βρουν, χωρίς να μπορούν καν να την αναγνωρίσουν όταν μπαίνει στη ζωή τους. Ξοδεύουν τις μέρες τους στο σεξ και τα ναρκωτικά κι όταν αυτά δεν αρκούν για να ξεφύγουν από τον εαυτό τους, καταφεύγουν στη βία και την απάνθρωπη σκληρότητα. Ώσπου έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσουν την αλήθεια κατάματα. Και από θύτες να γίνουν θύματα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]